Ostukorv:

0 toode(t) - 0,00 €
Ostukorvis pole tooteid.

Teie kaunimate kookide nimel Koogimeistri abiga!


+372 515 7265

Rohkem vaateid

DIGITAALNE ŠOKOLAADI TERMOMEETER SILIKOMART

Lühikirjeldus

Silikomarti digitaalse termomeetri silikoonist spaatliga saab kontrollida šokolaadi, kreemide, kastmete, keediste, siirupite ja muu sulamistemperatuuri. Spaatli temperatuur on -40 ° C kuni 160 ° C (-40 ° F kuni 320 ° F).


Pange tähele, et spaatel ei sobi kasutamiseks mikrolaineahjus ja ahjus.


Silikoonist spaatlit võib pesta käsitsi või nõudepesumasinas, kuid soovitame pesta käsitsi. Terasondi tuleb pesta ainult käsitsi.


Suurus: 32 x 7 cm.


Tootja Silikomart

Saadavus: Tarneaeg 3 nädalat!

28,30 €

Lisainformatsioon

Saadavus Tarneaeg 3 nädalat!